Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aydın Aytepe Yangın : Kaplan'dan yangınzede aileye yardım eli Fotoğrafları ... - Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol.

Aydın Aytepe Yangın : Kaplan'dan yangınzede aileye yardım eli Fotoğrafları ... - Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol.. (i̇ha) edinilen bigliye göre aydın merkez aytepe mevkiinde öğle saatlerinde mehmet koray'a ait 3 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda. Alevlerin rüzgarın etkisiyle yayılmaya devam ettiği belirtildi. Kuru otların tutuşmasıyla başlayan yangın, bölgedeki rüzgarın şiddetini arttırması sebebiyle geniş bir alana yayıldı.

Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda. Son dakika haberlerine göre aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda. Haber ajanslarının aydın ilinden aydın'da i̇tfaiye ekipleri yangından yangına koştu hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda. Çıkan yangın kısa sürede aydın belediyesi itfaiye ekibi tarafından söndürüldü.

Aydın'da ölümlü kaza
Aydın'da ölümlü kaza from www.aydinhedef.com.tr
Zafer mahallesi aytepe mevkiinde adü merkez kampüsünde yangın çıktı. Alevlerin rüzgarın etkisiyle yayılmaya devam ettiği belirtildi. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma. Mesire alanından dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar. Şehir merkezinden siyah dumanlar görülmeye başladı. Aydın haberleri hürriyet yerel haberler sayfasında. Aydın kent merkezinin en önemli yeşil alanlarından olan aytepe mesire alanı'nda çıkan yangın aytepe'yi zamanında müdahale kurtardı. Haber ajanslarının aydın ilinden aydın'da i̇tfaiye ekipleri yangından yangına koştu hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere.

Aydın büyükşehir belediyesi yeni iş makineleri tanıtılıyor.

Aydın'ın efeler ilçesinde bulunan aytepe mesire alanında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve orman bölge müdürlüğü ekibi. Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı. Son dakika haberlerine göre aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda. Bahçede oyun oynarken at tepti. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda. Aydın'ın efeler ilçesinde merkezi konumda yer alan ormanlık alanda çıkan yangını söndürme i̇tfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu aytepe mevkiinde çıkan yangın kontrol altına alındı. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede. Aydın aytepe mevkiinde bulunan bir apartmanın çatısında çıkan yangın tüm binayı sardı. Alınan bilgiye göre, ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki haber: Aydın haberleri hürriyet yerel haberler sayfasında.

Kısa sürede büyüyen yangın tüm binayı sardı. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. (i̇ha) edinilen bigliye göre aydın merkez aytepe mevkiinde öğle saatlerinde mehmet koray'a ait 3 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Yangın, aydın'ın efeler ilçesindeki zafer mahallesi'nde yer alan aytepe mesire alanı'nda saat 17.15 sıralarında meydana geldi. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt.

Ankara'dan Nazilli'ye acı haber - Aydın Haberleri - Aydın ...
Ankara'dan Nazilli'ye acı haber - Aydın Haberleri - Aydın ... from static.daktilo.com
Haberler aydın haberleri aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı. Aydın aytepe mevkiinde bulunan bir apartmanın çatısında çıkan yangın tüm binayı sardı. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda. Aydın'da aytepe mesire alanı yolunda yangın çıktı. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt. Mesire alanından dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar. Vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi. 08.08.2012 18:34 | son güncelleme:

Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda.

Haber ajanslarının aydın ilinden aydın'da i̇tfaiye ekipleri yangından yangına koştu hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki haber: Son dakika haberlerine göre aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda. Olay, aydın'ın efeler ilçesinde bulunan aytepe mesire alanı yakınlarında saat 16:30 sıralarında meydana geldi. (i̇ha) edinilen bigliye göre aydın merkez aytepe mevkiinde öğle saatlerinde mehmet koray'a ait 3 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Şehir merkezinden siyah dumanlar görülmeye başladı. Bahçede oyun oynarken at tepti. Aydın'ın efeler ilçesinde bulunan aytepe mesire alanında yangın çıktı. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın söndürüldü. Kısa sürede büyüyen yangında evde yaşayanların tatilde olması ve can kaybının yaşanmaması teselli kaynağı oldu. Aydın'ın efeler ilçesinde merkezi konumda yer alan ormanlık alanda çıkan yangını söndürme i̇tfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu aytepe mevkiinde çıkan yangın kontrol altına alındı. 08.08.2012 18:34 | son güncelleme: Aydın haberleri hürriyet yerel haberler sayfasında.

Aydındakiler ise aytepe mevkiinde mesken tutmuşlardır. Aydın kent merkezinin en önemli yeşil alanlarından olan aytepe mesire alanı'nda çıkan yangın aytepe'yi zamanında müdahale kurtardı. Kuru otların tutuşmasıyla başlayan yangın, bölgedeki rüzgarın şiddetini arttırması sebebiyle geniş bir alana yayıldı. Şehir merkezinden siyah dumanlar görülmeye başladı. Bahçede oyun oynarken at tepti.

Didimli genç evinin sokağında ölü bulundu!
Didimli genç evinin sokağında ölü bulundu! from ajansaydin.com
Edinilen bilgilere göre aytepe mesire alanının alt bölümünde yer alan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda. Son dakika haberlerine göre aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda. Çıkan yangın kısa sürede aydın belediyesi itfaiye ekibi tarafından söndürüldü. (i̇ha) edinilen bigliye göre aydın merkez aytepe mevkiinde öğle saatlerinde mehmet koray'a ait 3 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Şehir merkezinden siyah dumanlar görülmeye başladı. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda. 08.08.2012 18:34 | son güncelleme:

Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki haber:

Aydın'da aytepe mesire alanı yolunda yangın çıktı. (i̇ha) edinilen bigliye göre aydın merkez aytepe mevkiinde öğle saatlerinde mehmet koray'a ait 3 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Aydın aytepe mevkiinde bulunan bir apartmanın çatısında çıkan yangın tüm binayı sardı. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın söndürüldü. Haberler aydın haberleri aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı. Şehir merkezinden siyah dumanlar görülmeye başladı. Yangın, aydın'ın efeler ilçesindeki zafer mahallesi'nde yer alan aytepe mesire alanı'nda saat 17.15 sıralarında meydana geldi. Zafer mahallesi aytepe mevkiinde adü merkez kampüsünde yangın çıktı. Aydındakiler ise aytepe mevkiinde mesken tutmuşlardır. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede. Çıkan yangın kısa sürede aydın belediyesi itfaiye ekibi tarafından söndürüldü. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda.

Bahçede oyun oynarken at tepti aydın yangın. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda.